Panduaji.net Kenalan Sek Cak

Langsung wae cak, Pandu Aji kelairan 91 neng Blitar  tapi wes 5 tahunan urip neng Suroboyo.  Saiki sek kuliah PENS (sak komplek ambek ITS) jurusan Multimedia Broadcasting. Ngekos neng Perumdos ITS, sopo ngerti enek cangkrukan neng daerah ITS kan iso melu :D.

Blog pribadi alamate neng http://www.panduaji.net  sing digawe nganggo platform blogger, soale gratis nggak usah mikirne hosting. Seneng nulis Animasi Open Source, Ubuntu, Web, intine gak adoh-adoh ambek bidang multimedia lah.

Asal usul jeneng ndundupan iku asline dijupuk soko jenen asli sing dibolan-baleni pandupandupandupandu, asline wes ket cilik diceluk ngene maleh kepikiran dadi username. Lumayan urung enek sing nggawe username iki neng yahoo, google dll. Maleh kanggo sampek saiki.

Salam kenal ae cak, lek onok acara blogger cangkrukan mbok yo dikabari :D. Matur nuwun

 

5 Responses to “Panduaji.net Kenalan Sek Cak”

  1. fafiarofiq :

    selamat bergabung..

  2. xrismantos :

    salam kenal kang

  3. Download Game Gratis :

    iki kapan yo enek kumpul2. kok ketoke adem ayem ngene 😀

  4. Kumpulan Tips dan Aplikasi Android :

    Salam kenal cak pandu

  5. Antok :

    Kenalan 😀

    Tips Android – NyimakCuy

Leave a Reply