Menghidupkan Kembali Kegiatan Komunitas Blogger Surabaya

surabaya 722Halo Rek, yok opo kabare? Wes suwe banget awake dewe gak kumpul-kumpul yo, semoga peno kabeh selalu sehat wal afiat dalam lindungane Gusti Allah ya Rek! Sopo iki sing sek neng Suroboyo? Sawangane wes akeh sing pindah ke luar kota yo? Masio neng luar kota sek tetep kangen karo Suroboyo kan?

Yo pancen Suroboyo iki kutho sing ngangeni. Yok opo gak ngangeni? Wong neng Suroboyo kene akeh panganan enak, akeh tempat nongkrong enak, nek ape nendi-nendi ora macet koyo Jakarta, trus Arek Suroboyo iku asik-asik. Sing penting maneh, biaya hidup neng Suroboyo iki sek relatif terjangkau dibanding kutho liyane.

Ngomongno soal panganan, sopo seh sing gak kenal bebek goreng Suroboyo? Sopo seh sing gak kangen lontong balap? Sopo seh sing gak pengen mangan semanggi? Nek lontong kupang? Nek tahu campur? Lha nek belut goreng? Lha nek sambelan? Lha nek soto Cak Har? Iku baru beberapa panganan sing marai kangen Suroboyo, durung liyo-liyane sing uakehe sak ndayak!

Wes ayo ta Rek, sing isik neng Suroboyo maupun sing wes kabur ke luar kota, yok opo nek kegiatane Komunitas Blogger Surabaya iki dihidupkan kembali. Gak kangen ta koyo jaman biyen kene sering mengadakan seminar, workshop, pelatihan, kegiatan sosial, lan sak piturute iku?

Atau jangan-jangan saiki wes jarang ngeblog Rek? Yo podo nek ngono. Aku wae yo lagek mencoba menghidupkan kembali salah siji blogku deteksi.info sing mbiyen sempet kondang iku lho. Nek peno wes jarang ngeblog, ayo Rek mulai ngeblog maneh 😉

Eh iyo, sampeyan kabeh sek eling kan, nek kuthone awake dewe iki, Suroboyo iki, mari ulang tahun sing ka-722? Hayo, mesti podo eling kan, soale neng sosmed rame banget hashtag #Suroboyo722 yo kan? Podo memeriahkan kan?

Wes ngene ae, terkait kegiatane awake dewe, sing paling enak ancen kudu dimulai karo cangkrukan. Trus ngobrolne opo wae sing iso digarap maneh. Yok opo rek, setuju ta? Nek setuju ayo kapan cangkruk e? Corat coret neng komentar yo rek! Yowes aku tak nerusne gawean disik, ndandani web e sewa mobil Surabaya.

Suwun!

6 Responses to “Menghidupkan Kembali Kegiatan Komunitas Blogger Surabaya”

  1. hendik :

    rek aq biyen ya pernah bikin blog di blogspot. awale lancar terus pas rame-ramene blog aku didelete ama google…skip!

    1. Nah sekarang aku pingin belajar web sing .com nah ada sing bisa ngajari ga?

    2. Komunitas ini ada pertemuan rutinnya ga?kalo ada minta infonya donk aq juga mau ikutan

  2. Heni PR :

    Ayo rek, aku yo blogger iki.
    Kapan onok acara maneh?
    Jok lali ngejak aku yo.

  3. Fauziah :

    salam kenal..
    cara gabung Blogger Surabaya dos pundi nggih?

  4. Edy Kurniawan :

    wes ayo podo ngumpul rek… kapan iki?

  5. uno tours n travel :

    setuju banget nih gan 🙂 lanjutkan~

  6. NyimakCuy :

    salam dari blogger semarang ya 🙂

Leave a Reply