Kulonuwuun…. Wong Ayu Nunut Kenalan :D

Assalamualaikumm.. poro sesepuh lan sedherek sedoyo…

Jange dikongkon posting kenalan yo cak? Jeneng asliku Rina, tapi biasae arek-arek ngarani aku Nyak utowo Petirr.. It’s OK! ora popo.. Hmmm… aku join TPC iki cek iso ketularan sampean-sampean poro sesepuh, sing pinter nulis.. Soale lagi penge iso nulis. Biyen lek pas jamane aku sekolah SD, paling banter nilai mengarang indah 7. Ora luwih hehehee….

Sakliyane iso nulis, aku yo pengen oleh konco luwih akeh maneh.. Trus iso sharing tentang obyek wisata nang Suroboyo khususe..

Masio ra pinter nulis, ngene2 aku yo nduwe blog reek… http://petirr.wordpress.com Jane yo ra penting sih tulisanku.. lek sampean ngelu utowo stress, wes mending ojok dibukak disik.. hahahhahaa….

Hmm… opo maneh yoo? Iku wae wes.. Mugo2 TPC tansoyo maju jaya tur akeh anggotane.. 😀

2 Responses to “Kulonuwuun…. Wong Ayu Nunut Kenalan :D”

  1. nanakiqu :

    salam kenal mbak met bergabung di tugupahlawan.com

  2. det :

    salam kenal nduk

Leave a Reply