Kenalan Yo rek!!!

heru

Sugeng Enjang poro dulur!! Perkenalan yoo, kulo heru, aseli wong sidoarjo. Lahir normal 26 tahun kepungkur nang Jln Nusa indah no.07 RT/RW 03/01 sidodadi taman,- *Perbatasan Krian Nisore Jembatan Tol Gilang – Perum Citra Harmoni.

Btw, aku dhewe saiki berstatus wis gak joko alias nduwe bojo. gawe ngopeni anak bojo, kadang aku ngeblog, makelaran iklan nang tokobagus de-el-el. Yo syukurlah, sembarang kecukupan lan ijih ketunggon wong tuwo 2. #Amin.

Eh, mbok menowo poro konco kedah mampir, curhat-curhat masalah “Relation ship”,personality, monggo dipun rujuk dhateng http://www.blogermie.com. Sengojo tak pilih jeneng “Blogermie” soale suku kata “Mie” ono hubungane karo julukanku waktu isih bocah. Kerono seneng njeglag Lontong Mie, nganti gedhe konco2 ngewenehi jeneng kuwi sampek saiki. SIng ora pathi ngerti, kadang nyeluke sak udele dhewe, kadang Cumi, kadang Bakmi, kadang yo ono sing madul “Kremi”

Blogermie dhewe sakjane ngusung konsep blog personal, tapi ibarat mie mateng, ben pengunjung gak bosen, kadang suguhane yo tak campuri badokan liyo. termasuk tutorial ringan, ambe cinta-cintaan ngunu deh

oh yo dulur, bekne ono sing seneng fotografi kamera saku, aq kepengen sinau bareng konco-konco. maklum-lah aq bari sir-siran karo hobi anyarku iki.

wes yo dulur, cangkemku pegel kakean nyecret.
^_^ Mangan lepat nisore gapuro. Bekne ono lepate, kulo njaluk sepuro ^_^

One Response to “Kenalan Yo rek!!!”

  1. nanakiqu :

    salam kenal mas met bergabung di tugupahlawan.com

Leave a Reply