kumpulan pada March, 2013

Kulonuwuun…. Wong Ayu Nunut Kenalan :D

Assalamualaikumm.. poro sesepuh lan sedherek sedoyo… Jange dikongkon posting kenalan yo cak? Jeneng asliku Rina, tapi biasae arek-arek ngarani a[...] Read the rest »

Rek, Salam Kenal Teko Nanta Jauhar

Sugeng Enjang, Sonten, Injing Sedulur Sedoyo…. Rek, Salam Kenal Teko Nanta Jauhar,  Kenalno yo rek… jenengku Nanta Jauhar, biasane dipanggil Nant[...] Read the rest »