Arek Suroboyo Kulonan sik Belajar nge-Blog Rek.

foto profilAssalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh,..

iki dikongkon kenalan ta cak..???
nek ngunu lak kenalan disik rek. Jenengku Angga Firmansyah celuk ae angga yo rek. lahir nang suroboyo manggon nang Bringin Indah, Sambikerep, Suroboyo. Saiki sik dadi Maba (Mahasiswa Baru) ┬ákuliah nang Jurusan Matematika – ITS (Institut Teknologi Sepuluh Nopember Surabaya).

Nang Tugupahlawan.com iki pengen belajar nge-blog bareng – bareng arek suroboyo ambek nggolek pengalaman mesisan nggolek konco sak akehe. blogku jeneng.e Catatan Kecil Sang Pejuang Kecil. monggo konco – konco mampir nang blogku yo rek. Isine yo macem – macem rek. wis pokoke gak rugi rek nek mampir.

9 Responses to “Arek Suroboyo Kulonan sik Belajar nge-Blog Rek.”

  1. jarwo2k7 :

    wa’alaikumsalam cak
    salaman disek ben tambah kenal,
    aku jarwo salam kenal kabeh

  2. Angga Firmansyah :

    nggeh cak salaman disik, monggoh mampir cak……
    oke cak jarwo…

  3. Rifai :

    q pisan cakk sambikerep, salam kenal pisan..
    sukses kuliah’e..!!!

    haha

  4. Angga Firmansyah :

    oke cak,
    salam kenal…
    amin cak..

  5. PRIYO :

    salam kenal balik cak Angga.. ojok lali update terus artikele..

  6. Angga Firmansyah :

    oke cak . . .

  7. ramajiebsy :

    klo belajar adsen n PTR bisa ah gan

  8. Nafi :

    wo wo wo…. Angga ­čÖé sangar kon ngga

  9. android apps :

    sangat mengagumkan

Leave a Reply