Arek Suroboyo sing nang Jakarta

Assallamu’alaikum Wr.Wb

salam kenak rek

arek e

14 Responses to “Arek Suroboyo sing nang Jakarta”

  1. gatra :

    pertamaxxxxx…….!!!!!!!!salam kenal ajah+selamat bergabung 😀

  2. tu2t :

    weleh…!!
    hanya salam kenal rek doang?? info lebih lanjut dong mas -__-a

  3. arief bachtiar :

    salam kenal, sampeyan tinggal dimana ?
    aku nang seputar depok … arek suroboyo akehe manggon nang endi yo ???

  4. deteksi :

    CAK, KENALAN YANG LENGKAP SEPERTI YANG LAIN DONG..

  5. Supermoto :

    mek ngono thok rek!!!!
    endi perkenalane, sopo iku sampeyan..ceritano tah!!

  6. alfian :

    sepurane rek
    yo wis ngene iki rek, rong taon mbambong nang jakarta gak duwe sanak kadahang.
    jeneng ku cak fian ( alfian )
    anak alhamdulillah loro, bojo ayu
    ( niru o prinsipe cak sapari ayu ngingoni elek ngingoni )
    arek plemahan,oma e saiki nang tangerang
    pokok e gak koyok suroboyo,rek
    jakarta ruwet, badhokane gak onok sing pokro
    gak ngalor gak ngedhol.
    kapan kapan di lanjutno maneh rek
    salam cak cuk katakata kotaku – suroboyo panggonane

  7. Anang :

    salam kenal cak

  8. siswo :

    Salam kenal cak.. newbie

  9. blues :

    Rek-arek dulurku kuabeh sing nang kene…

    eh lha kok ketemu ambek blog iki…iki sing tak dolek’i….ketemu ambek wong-wong gendeng suroboyo..

    salam kenal rek

  10. Rino :

    Iki yek opo se sakjane ngono?
    Onok opo gak se sakjane komunitas arek suroboyo sing nang jakarta iki?
    Infone po’o rek, ojok mbingungi uwong.
    Trims.

  11. Cak Koko :

    Cak dan Ning,

    Monggo gabung nang kumpulane arek2 suroboyo asli sing manggong nang jakarta

    tulisen alamat nang ngisor iki trus gabung nang milise:

    http://asia.groups.yahoo.com/group/surabayacommunity/

    Ditunggu yo !!

  12. ipan :

    salam kenal rek,

    awaku manggon nang pamulang

    ipan

  13. Lia Puspitarini :

    Salam kenal, aku lia. Manggon ndek Graha Raflesia Blok E24. Citra Raya Tangerang. Pin Bbm 5c9b4a83. Ojo lali yo

  14. Marsid :

    gabung ya rek

Leave a Reply