Assalamualaikum, Salam Kenal Dulur!!

iki aku cak, hehehe

assalamualaikum.. salam kenal dulur.  Jenengku Achmad Irsan Farohi, biasa diceluk Irsan atau Kawuk, hehehe.. Aku lahir nag sampang Meduro tanggal 16 juli 1991, tapi gede nag Suroboyo. Yo nang Heroes city iki aku sekolah.

Saiki aku kuliah semester 3 nag PENS-ITS. Sakjane wes ket SMA aku nge-blog, tapi gag tau tak urus, mulai kuliah semester 2 iki atao awal januari kaet tak seriusi. Iki jeneng blogku “Corat-coret : segala sesuatu yang menggelitik”, monggo dulin dulur. Blog ku isine yo bertema suroboyo sing aneh2, absurd, lan isok garai wong geleng2 ndas, hehehe..

Niatku gabung ng kene iki ben isok nambah konco lan share ilmu2 blog. Mohon bimbingannya dulur :), ojolali dulin mrene yo, 🙂

Suwon cak ^^

Leave a Reply