kumpulan pada

Assalamualaikum TPC, I’m Coming…

apakabar mas2 mba2? nuwun sewu kulo badhe matur aken salam kanggeh sedulur blogger suroboyo. Perkenalipun nami kulo Dendi Herawan, tasik sekolah SMA h[...] Read the rest »