kumpulan pada

Cak Ipam arep kenalan

Kenalno dulur jenengku Nugroho Ipam, aku Bapake anak-anakku sing kabehe 3, sing mbarep umur 10, nomer loro umur 5, sing cilik umur 1. Aku nyambut gawe[...] Read the rest »