kumpulan pada

Kulonuwun

Biyen pas lahir dijenengi jimmy. Mung karo kanca, celukanku yo jimbonk kuwi. Kerjo nopo? waduh rek, sik nganggur, sik pengen mlaku-mlaku sampe sikil k[...] Read the rest »