kumpulan pada

Wah Kudu Kenalan Sek Yo?

Kenalno… jenengku Maria Magdalena… eh sek tak ganti sek, aku nggo bahasa Indonesia ae yo… wedhine sing sek tas nang Suroboyo gak nge[...] Read the rest »