kumpulan pada

Kulonuwuun…. Wong Ayu Nunut Kenalan :D

Assalamualaikumm.. poro sesepuh lan sedherek sedoyo… Jange dikongkon posting kenalan yo cak? Jeneng asliku Rina, tapi biasae arek-arek ngarani a[...] Read the rest »