kumpulan pada

Toekang Sapoe

nek nyeluk aku cukup cak anam ae, tapi iki dudu cak anam seng ketua partai politik iku. iki cak anam seng penggaweane dadi tukang sapu nak Salah sijin[...] Read the rest »