kumpulan pada

Kenalan dhisik dari Bima

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatu ,dulur 😀 .Sugeng dalu (nulise pas bengi iki) . Kenalan dhisik,rek. Jenengku Bima Adi Priambodo.Omahku nang[...] Read the rest »