Cak Ipam arep kenalan

Kenalno dulur jenengku Nugroho Ipam, aku Bapake anak-anakku sing kabehe 3, sing mbarep umur 10, nomer loro umur 5, sing cilik umur 1. Aku nyambut gawe nang manajemene Kondominium Regensi, dalan Embong Malang Suroboyo, gedunge sebelahan ambek Sheraton karo TP.

Kondominium podho karo Apartemen dulur, dadi isok disewo lan tuku, Kondominium iki grupe Pakuwon sing mbangun TP dadi bendino yo sobone Plasa terus. Aku biyen kuliah nang UBAYA angkatan 88 Ekonomi, saiki aktifitasku yo kerjo karo ngeblog, be’e dulur kate mampir nang blogku ketiken nang kene http://papapam.blogspot.com

…trus opo maneh yo sing tak critakno..oh yo asalku teko Suroboyo nekΒ  bojoku wong Blitar biyen sering nari dadi duta seni nang ngendi-ngendi koyok Jepang, Londo, Hongkong, Sepanyol saiki nyambut gae nang Dinas P&K Tk I Jatim. Aku saiki manggon nang Ronggowarsito 45 Suroboyo cedeke pasar manuk kupang. Yo wis nek ngono dulur, tak tinggal sauntoro yo.

19 Responses to “Cak Ipam arep kenalan”

  1. Laks :

    kabeh tibak e mesti di sumprit ben masang foto….
    met gabung cak. ngomong2 koq dadie akeh ngomong kondom yo cak? hehe…

  2. aRuL :

    salam kenal pak πŸ™‚
    jangan lupa foto loh pak πŸ™‚

  3. JieWa Nakamura :

    Wah… kerja di tempatnya Alex Tedja yah ? πŸ™‚

  4. nanakiqu :

    salam kenal pak….

  5. cempluk :

    met gabung cak..

  6. khuclukz :

    met kenal, lam gabung cak!! potone endi!!

  7. Anang :

    salam kenal cak

  8. Ina :

    salam kenal juga πŸ˜€

  9. STR :

    salam kenal dari salatiga, cak!!!

    @ admin yg laen: potonya sebenernya udah ada, tapi berhubung sama cak ipam ini dihotlink dari servernya blogger.com, makanya jadi gak muncul!! ini baru tak pindah ke hosting gratisane gugelpejs saya!

  10. anasmcguire :

    salam kenal mas….

  11. deteksi :

    salam perjuangan arek2 suroboyo!!!

  12. Edi Psw :

    sik kurang lengkap mas.
    asline teko ngendi?
    saiki alamate ono ngendi?

  13. fahmi! :

    salam kenal cak ipam πŸ™‚

  14. ulan :

    salam kenal …

  15. Ipam :

    Wahh..dulurku akeh yo tibak no! asoy..

  16. toekang sapoe :

    salam kenal juga cak

  17. yuki :

    horas bah!!

  18. aRuL :

    cak biodatanya πŸ™‚
    ket : https://tugupahlawan.com/196/form-data-anggota-tugupahlawancom/

  19. nra :

    salam kenal

    *anggota baru harus nyapa senior πŸ™‚

Leave a Reply