cak rynem koyok arek suroboyo

dulur kabeh….. kenalno jenengku cak rynem, nang suroboyo urip nang keputih sukolilo….. soal e kampusku nang ITS dadi yo urip cedak e ITS lah ben ra adoh-adoh soko panggonan kuliah…..
aku iki sak jane isin rek kate ngomong asli suroboyo. soale suroboyo ku yo nggak murni tenan…. soale asalku soko banyuwangi. aku nang suroboyo yo goro-goro kuliah nang ITS keputih sukolilo. aku arek lanang asli. seneng guyonan, seneng cangkruk nang taman bungkul, jembatan mer, pok (sampinge jembatan siromadu lek wes bengi tenan), warung kopi sak keputih wes tak jajali kabeh…..
koncoku roto-roto yo wong warung kopian. koen yo ngerti dewe to lek bacot e wong warkop (warung kopi) iku ra iso diempet..rahasiane wong utowo dek e dewe bakal metu kabeh neng warkop iku… dadi rasane koen lak cangkruk nang warung kopi iku yo bakal e ngerti rahasiane uwong lan susah e wong suroboyo…. la piye wong suroboyo kan yo asline seneng golek dulur to??????, dadi yo wes gampang percoyo karo wong sik jek tas kenal nen warung kopi
dadi koen lak neng warung kopi iku bakale entok dulur anyar rek……. akeh wes bolo-bolo, konco, lan dulur anyarku soko warung kopi ….. mangkane iku ilmu lan hasil cangkrukan ku nang warung kopi lan sekitar suroboyoan sering tak tulis neng blog ku iki cak …… http://munir-rynem-munir-rynem.blogspot.com/
dadi yo selain aku kate blajar nulis blog, yo kate golek dulur soko wong2 suroboyoan sing sangar lan dumulur banget…. salam  tugupahlawan.com
kopi ne cak !!!!!!!!!!

6 Responses to “cak rynem koyok arek suroboyo”

  1. Gundala dot Net :

    Salam Kenal yo Cak

  2. budiono :

    lha dalah kok blog e ndak iso dibuka cak?

  3. aditareza :

    waaaah sekampus! 😀

  4. rynem :

    wah sepurane cak ini alamat yang baru itu udah expaiyet rynemblog.blogspot.com

  5. cak ary :

    wah cak ry podo penggemar warkop iki, ayo kpan2 nek ngopi nak bungkul ketemuan, cangkruk ngopi bareng. aku biasane ngopi nak mburi. ngisore wit ringin sing gedhe dewe. warkope cak gondrong ( tapi wonge wis potong saiki )

    Salam Blogger Hero cak…..

  6. Dwi Indah :

    sekampus cak… salam dari PWK. Vivat! #eh

Leave a Reply