Kenalan dhisik dari Bima

Aku guduk teroris

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatu ,dulur 😀 .Sugeng dalu (nulise pas bengi iki) .

Kenalan dhisik,rek. Jenengku Bima Adi Priambodo.Omahku nang daerah Asem Rowo,Suroboyo Kulon.Umurku 17 taun, lan aku sekolah nang SMA 5 Suroboyo nang jalan Kusuma bangsa,no.21.

Aku mulai ngeblog ket kelas 1 SMA.Pertamane,aku seneng nulis-nulis nang facebook ngono,cerito-cerito humor gak jelas,eh keterusan hobi nulis dadine. Pas ndelok Raditya Dika (sing nulis kambing jantan) ,aku kepikiran “oh yo,lapo gak ngeblog ae yo?unek-unekku isok ketampung ndhik kono”.Mulane tekan kono,aku gawe blog jenenge anjingbicara.blogspot.com.Tak keki jeneng ngono soale,aku seneng karo asu (nek nyakot yo wegah) lan aku seneng ngomong-ngomongno perkoro sesuatu.Mulai teko sing gak penting,sampe penting tak tulis ndhik kono (nulise teko sudut pandangku sebagai penulis,dan pastine gawe gayaku dewe).

Aku mulane promosi nang kanca-kancaku soal blog ku iki.Mulane isine curhat-curhate arek enom tok,tapi suwe-suwe aku yo mikir “njajal nulis sing luweh nggenah ae,lah sopo eroh isok oleh respon tekan wong-wong”.Nah,tekan pemikiran iku aku mulai njajal gabung komunitas iki,sopo eroh iso oleh konco podo blogger 😀 .

URL BLOG : http://anjingbicara.blogspot.com

Mugo-mugo awake dewe iso saling tukar info tekan komunitas iki 😀 .

One Response to “Kenalan dhisik dari Bima”

  1. sibair :

    Selamat datang mas bim! salam kenal…

Leave a Reply