Nunut Sinau Cak, Ning, Rek.

Salam Silaturrahim…

Critane admine ngongkon kenalan nek arep melu nyangkruk nang kene. Kerono kepingin sinau, yo wis dilakoni ae. Kulo M. Mahbub, lahire onok Suroboyo (pase nang RSI lawas) uripe nang Sidoarjo (sik nunut wong tuo). Anak nomer 7 teko dulur 9. Doyan tempe goreng lan sambal pokok ojok pedes-pedes.-) Dolek ilmu formale nang Unitomo angkatan 2006 tapi sampek saiki yo durung lulus yoan.-)

Mahbub Blog iku jenenge blogku, isine mung copas teko blog lian-liane…maklum, sik amatir. Mergo amatir iku, Aku melok nyangkruk nang kene.  Mugo-mugo oleh ilmu sing manfangat. Aamiin.

Matur Suwun…

One Response to “Nunut Sinau Cak, Ning, Rek.”

  1. ono :

    Cak Mahbub, piye kabare tonggo-tonggo korban Lapindo “Sidoarjo”,Opo masih ngenes kehidupane ? sakno rek tonggo korban Lapindo kuwi.

Leave a Reply