“Ora Trisno, Ora ngesakno” Salam kenal saking BLOGGER JOWO

kuloniki gatotkocoSugeng enjang, sugeng siang,lan sugeng dalu poro dulur,TPC yen kaulo hormati

Perkenalken kulo Heru Prasetyo blogger jowo asli Sidoarjo,ananging nderek mampir ten mriki.  Umur sampun 25 taon,urip melu wung tuwo ning tanah jowo.  Sebagai anak, kulo ngabdi marang pinurut pituture wong tuwo, sbg tanda jasa lan bales budi , madosaken arto sebagai Operator telepon wonten Rumah sakit RSAL sampun dados prioritas kulo.

Masalah penggawean dipun sambi kaliyan Blogging.  Mbok menawi poro dulur , mboten wonten kondur sarono penting, lan kepengen kenalan kaliyan kulo dipun sumanggaaken kesah dateng  blog  sing dipun paring asmo BLOGERMI,

Dhumateng poro dherek, ing mriki kulo selaku anggota enggal, nyuwun agunge pangapunten  mbok menawi wonten kelepatan lan salah-salah kata, “karena kesempurnaan hanyalah milik tuhan”. Kulo akhiri ucapan:

“Wassalamualaikum Warohmatullohi Wabarokatuh”

5 Responses to ““Ora Trisno, Ora ngesakno” Salam kenal saking BLOGGER JOWO”

  1. sibair :

    Salam kenal mas… 🙂

  2. Rusa :

    halo mas heru..
    salam kenal
    selamat datang di TPC
    ikut kopdar ya!

  3. Avy :

    salamat datang di TPC…
    sing rajin yooo
    http://pikopi.invy.us

  4. kawan :

    salam kenal saudaraku

  5. heruxumi :

    @sibair: sami-sami 😀
    @rusa : Insaowoh kalau ada wktu mas 🙂
    Avy: Haduh-haduh mungkin berat lo jeng pas lagi kerja sambil bikin posting :p

Leave a Reply