Perkenalan Teko Blogger Anyar Suroboyo

Foto (sepurane cak, gak onok foto maneh)

*Isin sakjane gawe foto iki

Nama: Bagus Prakoso

Tempat/Tanggal Lahir: Heroes City, 18th June 1992

Alamat Omahku: New Mountain – City Of Hero^^

Bapakku wong suroboyo Asli, Ibukku wong meduro Gan^^,  campuran dadine yo ngene. hahahaha 🙂

Kulo jebolane SMK, nyoba ngeblog gawe media sharing. mbuh gawe sharing ilmu, sharing informasi, blogku isine pokoke seputar teknologi karo pemrograman ( masih cupu cak ) yo maklum ae, jek anyar ngeblog. pertama aku gak ngerti nek onok komunitas blogger suroboyo. iki ae nemu teko blogwalking blog konco mbiyen (seng ngerti brengsekerz) iku koncoku. iki cak, blogku jenenge Informatika2shared . di review dhisik nek gak percoyo. suwon lho cak.

Nang kene aku njaluk ijin (cak Admin) gabung karo komunitas blogger suroboyo iki. sharing sak sembarange nag kene. (gak lali karo peraturan postingane kok cak)

wes sakmunu ae perkenalanku cak. sampean yo podo bosen ketok ane moco tulisanku.

nyuwun pangapuro nek aku onok salah-salah kata.

wassalam Cak…

One Response to “Perkenalan Teko Blogger Anyar Suroboyo”

  1. budiono :

    dok remmah kabara bek-en cong? xixi.. salam kenal ya..

Leave a Reply