Salam erat Persahabatan untuk Perdamaian abadi

Assalamu ‘alaikum cak , ning sak suroboyo lan sak Indonesia.

seneng rasane iso ngerewangi ngisi blog TPC tercinta iki.. rasane dadi arek surobyo sing ono gunane….aku yo usul.. untuk the heroes sing aktif munculno tulisan sing apik di pooling opo dinilai ngono lho.. mengko ono award berupa best site atau best artikel opo sing liyone lhah…sing penting kuabeh iso menghargai hasil karya tulisana cak dan ning nang kene…

wis gak dhowo dhowo… sepurone sing akeh…nek aku anggota anyar wis ngusulno macem macem he he he…

monggo mampir nang warungku (http://www.warungkopicakdul.blogspot.com)

tak tunggu yo..!

fotoku

4 Responses to “Salam erat Persahabatan untuk Perdamaian abadi”

  1. aRuL :

    Salam persahabatan…
    Selamat bergabung 🙂
    Salam kenal 🙂
    jangan lupa liat di sini https://tugupahlawan.com/daftar/ untuk mekanisme selanjutnya terutama mengisi datanya cak 🙂

  2. deteksi :

    salam kenal cak.. aku pesen kopine siji yo.. gulone sithik ae..

    nek onok wektu ojo lali posting rene yo… ben mundak rame..

    ojo lali mampir blogku, kirimen tagihan kopine :d

  3. anasmcguire :

    salam kenal… Mocacino satu..

  4. Anang :

    salaman mas…. jabat tangan

Leave a Reply