Si_Dolly

Jenengku Si Dolly,

8 Responses to “Si_Dolly”

  1. JieWa Nakamura :

    Maaf, profil harus lengkap dan tidak boleh hanya foto. Segera dilengkapi dengan salam perkenalan, nama lengkap dan info2 lainnya. Trims 🙂

  2. det :

    Cak, sing niat tah nek nggawe kenalan iku. Iki blog komunitas, Cak, dudu blog-e dewe.. Yo… Trus iku fotone sopo arek cilik neng kerdus?

  3. Anang :

    salam kenal ae cak….. hehehe

  4. STR :

    Om Dolly!!!! Anda masih bayi??!!?? Sudah blog isinya bokep, anda masih main2 di sini!!!! Tolong diperbaiki!!!

    Satu lagi!!

    Kalo anda mau link anda nongol di sini, blog anda mesti bersih dari bokep!!! Maap, ini bukan mengusik privasi, tapi ini demi kebaikan komunitas!!!!

    TPC tidak akan berafiliasi dengan blog yang isinya bersinggungan dengan SARA dan bokep!!!

    Link anda akan saya alihkan ke URL tugupahlawan.com untuk sementara!! Dan apabila dalam tempo waktu satu minggu segala jenis syarat perkenalan tidak dipenuhi, akun anda saya hapus!!!

    Salam damai,
    STR (admin)

  5. magma :

    cak2 sampeyan iku yo aneh. moso blog bokep arep nggabung ng kumpulan blog sing genah2. yo podo emosi kabeh akhire. wis cak, mending sampeyan ganti isine blog sampeyan. opo nggawe maneh sing genah. ben podho enak’e kabeh.

  6. Si_Dolly :

    sepurane kabeh yo cak, aku njaluk sepuro, ngak onok manungso sing lepas soko khilaf
    lha photo sing wingi iku ponakanku, jarene wong-wong sih rupane podo karo cilikanku

    trims

  7. STR :

    Yo, gak popo. Salam damai, Om. SIP!!

  8. a_hafidz :

    makelar opo cak.. sing jhelas… ojo sampe makelar barang berlendir lho…:)
    basah deh…

    monggo mampir nang warungku…:)

Leave a Reply