kumpulan pada ‘lalu-lintas surabaya’

Surabaya Macet?

Nulis babagan suroboyo macet iku gak gampang rek! inguk'en dhiluk ae, wocoen rodhok jenak thithik, maringono komen sing nguawur sak karepmu, la wong c[...] Read the rest »