Toekang Sapoe

nek nyeluk aku cukup cak anam ae, tapi iki dudu cak anam seng ketua partai politik iku. iki cak anam seng penggaweane dadi tukang sapu nak Salah sijine PTN Suroboyo. Terkenal paling ndablek soale nyapune gak tau resik. aseli gresik mulai nyapu nak suroboyo taun 2002. panase suroboyo iku seng ngangeni gawe aku. Aku wes suwe ngenteni onok kumnitas blogger suroboyo kan enak nek belajaran isok nyantei opo mane kopi darat (ce’e ndang payu he..he..he..). nulis blog lagek mulai, mangkane sesepuh nak kene aku tolong di tuntun yo….

22 Responses to “Toekang Sapoe”

  1. aRuL :

    Salam kenal.
    Boz fotonya 😀

  2. toekang sapoe :

    mene mari nyapu, aku tak nyang warnet mane OK

  3. angki :

    Bah sampeyan tukang sapu, tukang insinyur, tukang kusen, pokok’e wong iso nulis iku cerdas..!!! Tapi lek nyapune g’ resik yo dadio kiper wae Cak :p

  4. yuki :

    nek nyapu gak resik jarene bojone brewokan, iyo ta? hahahaha!!!

  5. deteksiganteng :

    walah.. iki sing nyapu opo? pokok’e ojo nyapu rok’e mahasiswa sing lagi digawe ae yo cak… wekekekekekeke…

    *lha iku lak hobiku dw..*

  6. Laks :

    iyo bener mas yuki iki mesti bojone brewokan

  7. anasmcguire :

    Fotonya mana!! Wajib pasang foto loh mas…

  8. cempluk :

    met gabung tukang sapu di tugupahlawan dot com..

    -jangan lupa foto cek tambah ganteng profile jenengan-

  9. nanakiqu :

    salam kenal…..um namanya lucu juga…:d

  10. Edi Psw :

    Ini ada temen baru dari kota pudak
    Salam kenal.
    Iya bener, mana fotonya sih?!

  11. khuclukz :

    halo cak anam…

  12. deteksi :

    GAK PASANG FOTO, SANTET!!!

    *komat-kamit… ndungo ben gak disantet balik*

  13. STR :

    Cak, POTONE ENDII??? ndang!! trus, jeneng asline sampeyan iku sopo?? ojok jeneng celukan tok!

    mohon perkenalannya dibuat lebih serius dikit!

  14. Ipam :

    salam kenal, cak

  15. toekang sapoe :

    sepurane yo aku wonge gak fotogenik. nek jeneng asli ku choirul anam wes jelas to.

  16. aRuL :

    foto aslinya poo 😀
    *ntar dimarahi STR loh *

  17. toekang sapoe :

    iku asli, tapi tampak samping lagi “on action” nek gak percoyo mene isuk mrenio ndelok aku nyapu.

  18. STR :

    mas, maksude poto iku ben kene-kene iki iso ndelok wujud asline sampeyan! dadi, nek masang poto itu tulung ojo tampak belakang! raine gak ketok!

    trus yo ojo tampak depan, tapi raine ketutupan (koyok dirga utawa nfath — oyo, dirga iku potone ndang diganti a!!!) intine, kene iki pingin ndelok raine sampeyan!

    tulung ndang diganti potone yoooo!!

  19. nra :

    salam kenal

    *anggota baru harus nyapa senior 🙂

  20. sUN^ :

    halo cak met kenal.. mene2 tak kancani nyapu..
    sUN^ doakan cak anam jadi manager tukang sapu sak soeroboyo

  21. toekang sapoe :

    matur nuwun

  22. anasmcguire :

    cak anam potone tolong diganti dengan foto yang kelihatan wajahnya..

Leave a Reply